Overig nieuws

Nieuwsbrief februari 2022

We zijn gestart.

Na een succesvolle herstart van de cursussen Boschlogie, zijn de cursisten met veel elan begonnen!

Inmiddels liggen de startbijeenkomsten van Boschlogie I en II achter ons. Ook een aantal modules van Boschlogie III zijn verzorgd.

Is het allemaal vlekkeloos verlopen? Dat niet, maar aan het enthousiasme van de deelnemers aan de cursussen, de docenten en de leden van de werkgroep heeft het niet gelegen.
Reacties van enkele cursisten waren: ‘eindelijk mochten we weer beginnen, moesten wel onze QR code laten checken, blij dat we op deze manier de stad beter leren kennen, wat een prachtig verhaal van de docenten Boschlogie, fijn dat we na deze cursus ons Boschloog mogen noemen enz.

Ondanks de pandemie, de nieuwe organisatiestructuur en nieuwe leden in de werkgroep Boschlogie hebben we, weliswaar met wat aanvangsperikelen, toch een succesvolle start kunnen maken!

Nog niet alle planningsproblemen zijn getackeld maar daar wordt aan gewerkt. De wijzigende bepalingen van de overheid in het kader van Corona drukken hun stempel hierop.

Wij zijn blij dat we weer van start zijn en hopen op uw begrip voor eventuele probleempjes en uw enthousiasme om weer van dit cursusjaar een succes te maken.

Mochten er vragen omtrent rooster, lokaliteiten, docenten, cursus onderwerp enz. mail ons dan gerust.

We mogen eindelijk weer.

27 jan
Er gloort licht aan de Boschlogie-horizon en ons aller geduld wordt beloond. Het verheugt ons dat we – weliswaar nog met beperkingen – weer kunnen beginnen met onze Boschlogiecursussen.
Het was een hele puzzel, maar we hebben de oorspronkelijke lesroosters van Boschlogie grotendeels intact kunnen houden. De lessen van januari zijn uiteraard verplaatst. De definitieve roosters worden z.s.m. gepubliceerd.

Concreet betekent dit dat we op 05 februari 2022, volgens planning gaan starten met Boschlogie I en II.

Belangrijk!
Als organisatie zullen we de richtlijnen van het RIVM, die van de diverse locaties - en ook ons goede verstand - volgen. De veiligheid van onze cursisten en docenten staat voorop.
Daarom vragen we u met het volgende rekening te houden.
• Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar.
• Mondkapjes zijn verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar bij verplaatsing door een locatie.
• Bent u 18 jaar of ouder? Dan heeft u voor een groot deel van de leslocaties een coronatoegangsbewijs ( QR-code) nodig.
• Volg de adviezen van het RIVM, houd afstand en blijf thuis bij klachten.

Zijn voor u de bovenstaande maatregelen bezwaarlijk of heeft u redenen om hier niet aan te kunnen of willen voldoen? Dan hebben we daar natuurlijk begrip voor.
We bieden u dan de mogelijkheid om uw inschrijving door te schuiven naar een later moment.
Geef ons dat dan zo spoedig mogelijk via een mail naar boschlogie@huis73.nl door.

Jubileummagazine

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Boschlogie in 2015-2016 hebben het Koning Willem I College, de Afdeling Erfgoed van de Gemeente ’s-Hertogenbosch en de Kring Vrienden van ’s-Hertogenbosch het mogelijk gemaakt eenmalig een jubileummagazine uit te brengen.
Het eerste exemplaar van dit magazine, “DE BOSCHLOOG”, werd op 14 april 2016 overhandigd aan wethouder Huib van Olden tijdens het jaarlijkse Boschlogiediner.

afbeelding bij artikel
 Portaal  Zoeken